Vols regalar-nos alguna experiència?

Moltes gràcies!
T'agraïm que ens vulguis fer un regal. Ens faria molta il·lusió que ens puguis ajudar a fer realitat la nostra lluna de mel.

Donada la situació actual, no tenim clar que puguem fer el viatge a Nova Zelanda, tal com desitjàvem. Per aquest motiu estem buscant un pla B.

Tenim 3 opcions:

Foto Hobitton
Foto de Bence Kondor

Nova Zelanda: Si obren fronteres per la Setmana Santa del 2021, tenim unes ganes boges d'anar a visitar aquest país meravellós (on es va gravar el Senyor dels Anells 🙄).

Foto de Canadà
Foto de Daniel Joseph Petty

Canadà: Canadà sempre ha estat un lloc on hem volgut anar, però a la tardor fa fred 🥶. Com que a la tardor no podrem viatjar, Canadà torna a ser una destinació possible.

Foto de Canadà
Foto de Simon Migaj

Islàndia: Fundada per vikings (cal que diguem res més?) Islàndia és un país preciós ple de contrastos: el gel dels fjords vs les aigües termals dels volcans.

Com ens pots ajudar?

Com que no tenim clar a on podem viatjar, creiem que el millor és que ens puguis fer una aportació que farem servir per aconseguir fer realitat alguna de les tres opcions anteriors. A continuació tens un petit formulari per realitzar la teva aportació.

Després d'omplir el formulari, t'enviarem per email les dades bancaries on ens podràs fer la tranferencia.
Moltes gràcies!